Op donderdag 3 oktober volgend ik samen met 2 andere teamgenoten van Requipment Jarne en Robin een workshop over financiering van je onderneming. Deze workshop werd gegeven door Matthias Browaeys, founder van het bedrijf Win Winner.

Tijdens deze workshop maakten we kennis met verschillende financieringstechnieken waarvan we ook telkens de voor- en nadelen leerden kennen. Een paar technieken die aan bod kwamen zijn: Win-win lening, investeerders & crowdfunding.

Tijdens de workshop konden we vragen stellen aan Matthias die hij dan met veel plezier beantwoordde tussen zijn presentatie door. Aangezien ik tijdens de presentatie niet echt vragen had, heb ik hem wel toegevoegd op LinkedIn. Hij lijkt mij wel een goede persoon om toe te voegen aan het netwerk van Requipment om ons te helpen met de financiering in de toekomst.

Het was zeker een zeer leerrijke workshop waarin Matthias een enorm moeilijke materie verstaanbaar uitlegde. Er zijn ook een paar zeer interessante organisaties aan bod gekomen die zeker nog van pas kunnen komen tijdens de opstart van Requipment.

Category
Tags

No responses yet

Geef een reactie

Op donderdag 3 oktober volgend ik samen met 2 andere […]
Situatie Op donderdag 26 november vond  de value chain conference […]