Situatie

Op donderdag 26 november vond  de value chain conference plaats. Ik koos ervoor om de webinar over Proces Mining bij te wonen. Het leek mij een zeer interessante topic aangezien we in de module OPT bezig zijn het de processen van ons ruggengraatproject uit te werken.

De webinar werd gegeven door Jari Peeperkorn, phd-student proces mining aan de KU leuven.

Webinar: Valuechain VirtualFair

Taak

Tijdens de webinar was het de bedoeling dat ik me meer ging verdiepen in het concept van bedrijfsprocessen en je deze kan verbeteren met proces mining. Hierdoor kan ik deze techniek beter begrijpen en later misschien toepassen in mijn ruggengraatproject.

Activiteiten

Tijdens de webinar werden alle aspecten van proces mining duidelijk aangehaald. Er werd uitgelegd wat het precies is, hoe het uitgevoerd wordt, waarom het goed kan zijn voor je bedrijf en de voornaamste tools die je kan gebruiken.

Resultaat

Door deze webinar bij te volgen heb ik een eerste kennismaking gehad met proces mining. Het lijkt mij zeker een handige techniek om verder te researchen zodat we deze ook kunnen toepassen binnen ons ruggengraatproject. Het zal er voor zorgen dat onze processen optimaal verlopen. Natuurlijk kunnen we deze techniek nog niet direct uitvoeren aangezien je eerst genoeg data moet hebben om proces mining te kunnen uitvoeren.

Category
Tags

No responses yet

Geef een reactie

Op donderdag 3 oktober volgend ik samen met 2 andere […]
Situatie Op donderdag 26 november vond  de value chain conference […]